Over ons

Business Innovation Lab, een bedrijfsgerichte onderzoeksgroep van Howest, focust zich op digitale transformatie met nieuwe technologieën, diepgaande business analyse en het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bezoek ons kantoor

Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen

Campus Brugge Station, Rijselstraat 5, 8200 Brugge

Mail ons

businessinnovationlab@howest.be

Businessmodellen optimaliseren en innoveren

Onze experts dromen 's nachts over het Business Model Canvas en Value Proposition Canvas en brengen graag de bedrijfsmodellen van je organisatie in kaart met mogelijke aanbevelingen, quick wins en concrete tips om met grote veranderingen (zoals bijvoorbeeld artificiële intelligentie) om te gaan.

Zit je met een innovatief idee of een start-up concept maar weet je niet goed hoe je het financiële luik aanpakt? Ook hier helpen we je heel graag met onze expertise in ondernemen, accounting en financiële gezondheid van organisaties.

  • Prijs

    Een intakegesprek is gratis. Voor optimalisaties van businessmodellen en adviesverlening bij het opstellen van een (innovatief) businessplan hanteren wij een marktconform tarief. Subsidiëring via de KMO-portefeuille (30%) of EDIH Digitalis (50%) is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer info of een offerte.