Over ons

Business Innovation Lab, een bedrijfsgerichte onderzoeksgroep van Howest, focust zich op digitale transformatie met nieuwe technologieën, diepgaande business analyse en het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bezoek ons kantoor

Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen

Campus Brugge Station, Rijselstraat 5, 8200 Brugge

Mail ons

businessinnovationlab@howest.be

Brainstorms en design thinking sessies

Welkom bij het Business Innovation Lab, waar creativiteit en innovatie samenkomen in onze inspirerende brainstorms en design thinking sessies. Ontdek hoe onze brainstorms en design thinking sessies jouw organisatie kunnen transformeren.

Welke mogelijkheden biedt virtual of augmented reality voor een bedrijf, en hoe moeten de businessmodellen hierop aangepast worden? Hoe gaan we artificiële intelligentie praktisch implementeren? Wat kunnen we doen met data die verzameld wordt om bedrijfsprocessen te verbeteren?

In het Business Innovation Lab is creativiteit een gezamenlijke inspanningen. Samen met onze Design Thinking experts verkrijgen we meer inzicht in de uitdagingen van je organisatie, brengen we mensen samen om aan productieve brainstorming te doen en streven we ernaar om een concrete en bruikbare oplossing te definiëren.