Over ons

Business Innovation Lab, een bedrijfsgerichte onderzoeksgroep van Howest, focust zich op digitale transformatie met nieuwe technologieƫn, diepgaande business analyse en het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bezoek ons kantoor

Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen

Campus Brugge Station, Rijselstraat 5, 8200 Brugge

Mail ons

businessinnovationlab@howest.be

Verheugd om afgelopen dinsdag een spreker te zijn geweest op de Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland Metaverse Tech Summit! šŸŽ™ļø Ik kon mijn ervaringen delen over ons onderzoeksproject aan Howest, gericht op innovatieve bedrijfsmodellen in de metaverse/Web3.

Naast een korte samenvatting van onze voorlopige onderzoeksresultaten en het tonen van enkele proof of concepts ontwikkeld door ons getalenteerde team, benadrukte ik ook ons streven om Vlaamse kmo’s te helpen deze proof of concepts op een toegankelijke, haalbare en in lijn met het verkennen van nieuwe bedrijfsmodellen te implementeren.

Het was een geweldige ervaring om het podium te delen met zowel nieuwe als bekende gezichten en te discussiĆ«ren over de toekomst van de metaverse. Pieter Van Leugenhagen, Geert Philipsen, Ann Claes en Bas Gezelle, bedankt voor de inzichten en geweldige discussies! šŸ’”

Een grote dank aan Laura Govaerts, Sarah Boonen en de rest van het Voka Antwerpen-team voor de uitnodiging en de gastvrijheid.

Geschreven door

Jonathan Maes

Jonathan werkt als onderzoekscoƶrdinator van de Cluster Bedrijf & Organisatie en het Business Innovation Lab.